Spinsels van een stuk fruit

en andere rariteiten

#29

Een reactie plaatsen

Hoera hoera hoera! Doel 29 is daar! Althans, met een paar uurtjes. Ik zit dit nu onderaan de trap te tikken met zicht op de voordeur. Ok, grapje. Ik zit nog wel gewoon op de bank maar oh boy oh boy oh boy oh boy! Straks maar even geld wisselen voor mn spaarvarkje.

Ik heb ook weer een nieuw doel bedacht: maak 10 sapjes met de sapcentrifuge waar groente in zit. Tweeledig doel, gebruik de sapcentrifuge eens wat vaker en bietjes. Ik heb sinds ik wakker ben een craving voor bietjes. Die heb ik vaker, moet ik ook gewoon aan toegeven en dat ga ik dus ook doen. Op het menu voor vanavond staan boekweitpannenkoekjes met pompoen en geitenkaas en daar ben ik wel zo nieuwsgierig naar dat ik eigenlijk geen bietjes wil eten. Vandaar het sapjesidee. Heb ik toch bietjes vandaag. En als ik denk dat dat onvoldoende satisfying zal zijn (de preutse kip in mij blijft bevrediging toch een zondig woord vinden), eten we vanavond gewoon lekker ABV 🙂  Die boekweitpannenkoekjes kunnen ook heus nog wel even wachten.

edit: mijn favo site: http://blendedrecipes.com/ Heerlijk over-the-top-dames die je blender of sapcentrifuge demonstreren met een glimlach maar wat een lekkere dingen hebben ze..

Net gemaakt: de beet box magic! Ik heb een beetje vals gespeeld omdat de groenteboer geen ongekookte bieten meer had, maar ook met voorgekookte kan ik m absoluut aanraden!

Beet Box Magic

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s